header banner
Default

De koers van XRP nadert een cruciaal steunniveau; is het mogelijk dat Ripple 1 Euro waard wordt of dat populaire crypto-valuta waardeloos wordt? | Bitcoinmagazine nl


De XRP koers nadert een belangrijk support niveau bij $0,50. De utility token van het fintech bedrijf Ripple, is in de afgelopen 24 uur met zo’n -0,1% gedaald in waarde. Investeerders zijn onzeker over XRP nadat de Securities and Exchange Commission (SEC) in hoger beroep ging tegen Ripple.

Als de SEC in hoger beroep gaat en de Ripple rechtszaak alsnog kan winnen, zou XRP als effect geclassificeerd worden. Ripple zou dan schuldig zijn aan het verkopen van deze ongeregistreerde effecten aan klanten.

$0,50 is voor XRP een belangrijke support omdat een break-out onder dit niveau de altcoin kan blootstellen aan de lows van dit jaar rond de $0,33. Maar als het negatieve sentiment van de markt niet verder toeneemt, zou de Ripple koers een bounce kunnen maken bij deze support.

Kan XRP herstellen en kan Ripple 1 euro waard worden of zijn er betere alternatieven voor XRP op dit moment? Laten we verder kijken naar de Ripple koers.

Kan XRP herstellen na mogelijke bounce bij key-support niveau?

VIDEO:

Op dit moment presteert de XRP koers zwaar onder zijn gemiddelde op lange termijn. Dit is te zien aan het feit dat de koers ver onder de blauwe lijn van het 200-daagse gemiddelde ligt. Dit gemiddelde ligt nog vlak onder de $0,56, maar de actuele Ripple koers komt gevaarlijk dicht in de buurt van de $0,50.

In de eerste paar dagen van september is XRP onder het niveau van $0,50 gedaald, maar heeft hier nog geen break-out gemaakt. XRP is licht hersteld, maar dreigt nu weer onder deze support uit te komen.

XRP koers nadert key-support level - Kan Ripple 1 Euro waard worden of wordt populaire crypto waardeloos nav hoger beroep Ripple rechtszaak

De paarse Relative Strength Index (RSI) wijst erop dat Ripple wellicht genoeg momentum heeft om een bounce te maken bij de $0,50. De RSI is redelijk in balans en signaleert niet dat XRP teveel wordt gekocht. Op technisch gebied heeft de XRP koers voldoende redenen om te stijgen.

Op fundamenteel gebied heeft Ripple echter meer geluk nodig. Niet alleen is de SEC in hoger beroep gegaan in de Ripple rechtszaak, ook is de Bitcoin koers sterk gedaald, wat voor nog meer onzekerheid zorgt onder Ripple investeerders.

Indien er weer goed nieuws aankomt voor Bitcoin, zoals de aanvraag voor een Bitcoin ETF, zou XRP weer kunnen herstellen en kan Ripple 1 euro waard worden in de nabije toekomst. Voorlopig lijkt een Bitcoin ETF er niet te komen, gezien de SEC zijn antwoord op het verzoek hiervoor heeft uitgesteld.

Gebaseerd hierop is de verwachting laag dat de Ripple koers een bounce gaat maken. Op dit moment zijn er dan ook betere alternatieven voor XRP.

Wall Street Memes ($WSM) – Een van de grootste meme coins van 2023

VIDEO:

Een van de grootste presales van dit jaar is die van Wall Street Memes, waarin $25 miljoen is opgehaald met de verkoop van $WSM. De nieuwe Wall Street Memes heeft een community van 1 miljoen leden klaarstaan om de crypto markt te veroveren.

Binnenkort zal $WSM gelist worden op exchanges en verwacht de nieuwe meme coin sterk toe te nemen in waarde. Met een grote community als deze, verwacht het dan ook niet lang te duren voordat ook Tier 1 exchanges de meme coin toevoegen.

Je hebt deze maand nog de gelegenheid om $WSM te kopen voor $0,0337 per stuk. Maar deze prijs verwacht niet laag te blijven wanneer de token op de exchanges belandt. Om nog meer uit $WSM te halen, kun je de tokens staken voor extra passief inkomen. Daarnaast kun je als $WSM holder meedoen aan de airdrops, zo gaat 35% van de token supply naar community rewards.

Hoewel crypto gedaald is, blijft de interesse vanuit de markt in meme coins erg groot. Om deze reden verwacht $WSM dan ook een van de grootste meme coins te worden.

Launchpad XYZ ($LPX) – Kan Ripple 1 euro waard worden? Voorspel met Crypto AI wat altcoins gaan doen

VIDEO:

Crypto is in principe niet te voorspellen, maar met behulp van AI kun je signalen opsporen die door mensen over het hoofd gezien worden. Met de AI van Launchpad kun je marktinzichten, patronen en sentiment analyse en voorspellingen krijgen. Daarnaast zul je bij het platform toegang hebben tot de beste projecten in de sector.

Launchpad is bezig met het bouwen van een platform waarbij je haast alles kunt vinden wat crypto te bieden heeft. Denk hierbij aan DeFi, NFT’s, fractionalized assets, crypto games, de metaverse en nog meer.

XRP koers nadert key-support level - Kan Ripple 1 Euro waard worden of wordt populaire crypto waardeloos nav hoger beroep Ripple rechtszaak

Om alles uit dit platform te halen, kun je gebruikmaken van de $LPX token. Deze kun je staken voor extra voordelen zoals korting op handelstarieven bij Launchpad exchanges, vroege toegang tot presales en NFT mints, toegang tot beta tests van crypto games en unieke community badges.

De vraag naar $LPX verwacht de komende tijd dan ook erg hoog te worden, gezien de presale van Launchpad binnenkort eindigt. Na het ophalen van $1,56 miljoen in de presale, zal het niet lang duren voordat de nieuwe altcoin gelist wordt op exchanges.

Door vroeg te investeren in $LPX, kun je veel winst maken op de stijgende waarde van de token. Omdat de vraag hiernaar erg hoog verwacht te worden, kan de altcoin exploderen nadat deze op exchanges komt.

Nu naar de website van Launchpad

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Sources


Article information

Author: James Curtis

Last Updated: 1702645082

Views: 1253

Rating: 3.7 / 5 (108 voted)

Reviews: 99% of readers found this page helpful

Author information

Name: James Curtis

Birthday: 1997-08-18

Address: 853 Logan Lights Suite 877, Robinsonville, IL 19072

Phone: +4320405614855539

Job: Biotechnologist

Hobby: Beer Brewing, Hiking, Robotics, Yoga, Mountain Climbing, Sculpting, Stargazing

Introduction: My name is James Curtis, I am a unswerving, Precious, courageous, receptive, Gifted, transparent, sincere person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.